Zilveren sieraden geven je net wat meer klasse

Veel mensen in ons land dragen juwelen. Of het nu ringen, kettingen of oorbellen zijn: de gemiddelde Nederlander draagt ze. Als we mannen en vrouwen met elkaar vergelijken, zien we dat die laatste sekse net wat vaker in het bezit van sieraden is (en deze dus draagt). In mijn blog op Morgana Juwelen, de vierde in successie, ga ik het vandaag hebben over zilveren sieraden. Ik ben namelijk van mening dat zilveren sieraden er sowieso voor zorgen dat een man of vrouw net wat meer klasse heeft.

Persoonlijke mening

Laat ik allereerst even benadrukken dat het hier om mijn persoonlijke mening gaat. Neem, wat ik hier schrijf, dus niet aan voor waarheid. Het is slechts een opinie. Dat ik zilveren sieraden mooier vind en ik eigenlijk vind dat deze sieraden je net wat meer klasse geven… Neem het voor lief en doe er mee wat je er mee wilt doen. Wellicht dat je met sommige tips nog wel wat kan.

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden is natuurlijk best een breed begrip. Er zijn ringen van zilver en een ring kan weer in honderd verschillende varianten op de markt gebracht worden (een brochure van een andere juwelier uit de regio gaf al een overzicht van meer dan 300 verschillende ringen van zilver). Daarnaast zijn er voor mannen en vrouwen ook zat oorbellen van zilver te vinden. Ook kettingen zijn in het zilver te verkrijgen.

Meer klasse

Wat ik met de vorige alinea maar wil zeggen: het ene sieraad is weer anders dan de ander. Dan naar mijn mening over zilveren sieraden. Zoals ik al zei vind ik dat deze sierraden net wat meer klasse hebben. Dat komt niet door de zilveren sierraden zelf, maar door de gouden tegenhanger. Ik vind goud ordinair, omdat de mensen die goud dragen dat wel eens kunnen zijn. Hierdoor vind ik zilveren sieraden automatisch minder ordinair.

Morgana Juwelen